Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Με courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος τους μέσω των εταιρειών ταχυμεταφοράς ACS Courier και ΕΛΤΑ Courier, για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Εφόσον η παραγγελία σας ετοιμαστεί θα ενημερωθείτε μέσω sms τον κωδικό αποστολής των εταιρειών ταχυμεταφοράς ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματος στην ACS Courier στο https://www.acscourier.net/el/track-and-trace και συμπληρώνοντας στο πεδίο «Αναζήτηση Αποστολής» τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής.

Για την online αναζήτηση αποστολής του δέματος μέσω την ΕΛΤΑ courier μπορείτε να μπείτε να μπείτε στο http://www.elta.gr συμπληρώνοντας τον 13ψήφιο κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ courier.

Με την ταχυμεταφορά ACS Courier, για προϊόντα μέχρι βάρους 2 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 5,00€ σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 1,00€ το κιλό.

Με την ταχυμεταφορά ΕΛΤΑ courier, για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών ή και μικρότερα η χρέωση είναι 5,00€ σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Για κάθε (1) ένα κιλό επιπλέον χρέωση 1,00€ το κιλό.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης με την μέθοδο των courier είναι από 1-4 ημέρες εργάσιμες.

  • Αποστολή με ΚΤΕΛ

Τα εμπορεύματα μπορούν να σταλθούν με τα ΚΤΕΛ. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής πρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Πριν την κατάθεση και την αποστολή πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103464117 για την ενημέρωση του κόστους των μεταφορικών.

  • Αποστολή Με Πρακτορείο Μεταφορών

Η αποστολή δεμάτων με τις μεταφορικές είναι ο προτεινόμενος τρόπος αποστολής παραγγελίας που υπερβαίνουν τα 5 κιλά. Για προϊόντα μεγάλου βάρους ή και μικρότερου η αποστολή γίνεται με τις μεταφορικές κατόπιν συνεννοήσεως. Με αυτό τα τρόπο πρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος υπολογίζεται βάση των τιμοκαταλόγων των μεταφορικών εταιρειών και αποδίδεται απευθείας από τον πελάτη στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Τρόποι Πληρωμής

Προεξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης.

Παρακάτω αναγράφονται οι λογαριασμοί Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

ALPHA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΘΝΙΚΗ

EUROBANK